af Lars Gadegaard HansenIllegal 3

Ghetto

Forestil dig, at du går ned i dit lokale supermarked. Det er fuldstændigt styret af kriminelle. Varerne du kan købe er produceret af kriminelle. Du køber en liter sødmælk. Der er ingen varedeklaration på. Ingen garanti for at indholdet er, hvad det lover. Hjemme igen skyller du hurtigt et glas ned. Fem minutter efter er du død. Efterfølgende analyse af din sødmælk viser, at den består af max 32% mælk. Resten er en blanding af læskekalk, afløbsrens og syre. Velkommen til Narko A/S, det uregulerede stofmarked.

Procain, Fenacetin, Paracetamol, Lidocain, Levamisol, Hydroxyzin, Koffein, Diltiazem. Det er bare et lille uddrag af det møg, du kan forvente at finde i tre af de mest almindelige og anvendte stoffer, kokain, amfetamin og heroin, når du er ude og handle narkotika på det illegale marked.

Hovedpine? Tag en bane coke!
Af Sundhedsstyrelsen rapport over narkotikasituationen i Danmark fremgår det, at kokain tager prisen som det mest beskidte stof af alle. Kokain er 70% ren, når det forlader Colombia, men når det rammer gaden i Danmark, er det kun 20%. Undervejs blandes og cuttes det med alle mulige rædsler fra medicinalindustrien. Hvis du har sniffet en bane coke for nylig, kan du være rimelig sikker på, at du også har fået en ormekur – en ormekur til kvæg, Levamisol – og dertil en god mængde af det smertestillende stof, Fenacetin. Begge stoffer mistænkt for alvorlige bivirkninger og forbudt at bruge til mennesker.

GHETTO – Lige ud af posen!