MUSIK OG STOFFER

I anledningen af festival- og gadefestsæsonen laver ILLEGAL Magasin et særnummer om musik og stoffer. - Vi har brug for dine oplevelser.
Af: 
ILLEGAL Magasin

I anledningen af festival- og gadefestsæsonen laver ILLEGAL Magasin et særnummer om musik og stoffer.
- Vi har brug for dine oplevelser.

Stoffer har altid, og er det i stor stil stadigvæk, en integreret del af musikkulturen. Og der bliver eksperimenteret. Det skal der også, men hvis man er en grønskolling, kan det ende med at gøre det, der skulle have været den fedeste oplevelse til et helvede på jord.

Så formålet med guiden er, at folk skal undgå at gå fra festen med en masse dårlige minder eller slet ingen minder. Enten fordi de har taget for meget, taget for lidt, lavet et dårligt mix eller måske kombineret stoffet med det forkerte musik eller omvendt.

Og til at hjælpe folk med at få lækre oplevelser og undgå totale fiaskoer, skal vi bruge jer, der ved, hvad I snakker om.

Derfor vil vi gerne høre jeres bud på, hvad der holder, og hvad der ikke holder, når musikken indtages med andet godt - ligemeget om det er speed, pot, mdma, svampe, heroin, lsd eller noget andet.

- Vi vil gerne høre om din bedste og dårligste festivaloplevelse, altså hvor der har været stoffer involveret. Husk tilbage. Hvor var du? Hvem var du sammen med? Hvad tog du? Hvordan var stemningen? Hvad skete der sådan helt ned i detaljen? Og når du tænker tilbage, hvad var det så, der gjorde oplevelsen så god/dårlig?

- Vi vil også gerne høre dine bud på, hvilke stoffer eller bare stimulanser, der er gode at tage sammen? Og hvorfor fungerer det så godt sammen?

- Hvilket stoffer/stimulanser har du erfaring med, at man skal holde fra hinanden. Forklar det gerne med en oplevelse, du har haft. 

- Vi rigtig gerne have dig til at sætte ord på, hvad godt en god rus eller et godt trip er – i forbindelse med musik?

- Til sidst vil vi gerne have billeder fra dine musikoplevelser - tænk ikke på kvaliteten.

- Vil du være anonym så find et fedt navn ....

Skriv til os på info@illegalmagasin.dk