Stofbruger tager heroin på teaterscene

Stofbruger Nicklas Wikström tage heroin på en scene med publikum og akustisk musik. "Der er brug for en aftaburisering af emnet" siger teatergruppen.

Teatergruppen skrev til pressen:

Hej presse

Vi skriver til jer, for at høre om I kunne have interesse i, at skrive om et forestået performativt arrangement, "NARKOMAN", på den københavnske miniaturescene NÅLEN.

Værket blev oprindeligt vist for en uge siden, for et småt publikum i lokalerne i Møllegade og tilstede var ca 10 personer ekskl medvirkende og scene crew.  
Selve arrangementet blev offentligtgjort 30 min før showet startede, da vi var nødt til at hemmeligholde begivenheden for at være sikre på ikke at blive afbrudt inden vi havde udført det, da det indeholder elementer, der er brud på dansk lov om euforiserende stoffer. 

Værket vil derfor først og fremmest have sit potentiale i en videoregistrering vi offentliggøre i løbet af det næste døgn, som ubeskåret dokumentere performancen. Værket viser heroinbruger Nicklas Wikström tage 200 mg hvid heroin foran et live publikum, akkompagneret af Kristian Marstal (RMC) der på dagen spillede keyboard. Nicklas klargører sit fix, sprøjter det i armen for derefter at nyde det en tid.

Der er behov for en aftaburisering af emnet og vi har derfor skabt projektet med forhåbninger om at det kan skabe en debat, via dets virale distribution.